Prima pagină > Uncategorized > Formular 230 pentru directionarea a 2% din impozitul pe venit catre A.C. Dolj

Formular 230 pentru directionarea a 2% din impozitul pe venit catre A.C. Dolj

In conformitate cu legislatia in vigoare, fiecare contribuabil poate solicita ca 2% din impozitul retinut si virat catre stat sa fie directionat catre o entitate nonprofit. Asociatia Columbofila a Judetului Dolj fiind o Asociatie (entitate) nonprofit, suma respectiva poate fi directionata catre aceasta in baza unui formular care trebuie completat de catre fiecare persoana in parte.

Comitetul de conducere al ASOCIATIEI DOLJ recomanda tuturor membrilor sai sa completeze aceste formulare si sa le transmita pina cel tirziu la data de 12 Mai 2009 catre d-l Drula Lucian in vederea depunerii acestora centralizat la Administratia Financiara. Fiecare membru poate ruga rudele/cunoscutii sa completeze un astfel de formular, un numar mai mare de astfel de formulare putind aduce o suma considerabila in contul Asociatiei, bani ce pot fi folositi pentru diverse necesitati (achizitionare mijloace de transport moderne, premiere, transport porumbei la concursuri, utilitati, etc) si astfel cotizatiile pe care fiecare membru ar trebui sa le plateasca catre Asociatie sa fie cit mai reduse. Pot completa acest formular si persoanele care nu au domiciliul in judetul Dolj, depunerea lor facindu-se la organul fiscal in a carui raza teritoriala se afla sursa de venit (unde sunt angajati).

FOARTE IMPORTANT!!! persoanelor care completeaza aceste formulare nu li se percepe nici un ban, acesti bani au fost deja retinuti din salariu in anul 2008 de catre angajator (patron) si au fost virati catre stat. O persoana poate opta pentru directionarea sumei de 2% din impozit numai catre o singura entitate nonprofit NOTA: Pentru o urmarire mai usoara a sumelor ce vor fi directionate catre A.C. Dolj, va rugam sa solicitati angajatorilor dvs. FISA FISCALA pentru anul 2008 pe care sa o atasati in copie la FORMULARUL 230. Atasat gasiti FORMULARUL 230 si modelul de completare. Pentru relatii suplimentare va puteti adresa la tel. 0723335395 – Drula Lucian

Va multumim pentru ajutorul dvs.

Click pentru a descarca formularul ->f_230

Anunțuri
Categorii:Uncategorized
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: