Prima pagină > Uncategorized > BERLIN NATIONAL 2011, 8 iulie

BERLIN NATIONAL 2011, 8 iulie

Pentru detalii consultati site-ul www.fcpr.ro

, sau dati click pe imaginea de mai jos:

Anunțuri
Categorii:Uncategorized
 1. gabi10
  29/03/2011 la 7:01 PM

  daca se elibereaza chitante fiscale cu stampila asociatiei columbofile pe bani pe care ii platim??? si aceasta asociatie columbofila????gelu ioan gatejescu///este inregistrata la registrul comertului ne mai gindim daca platim acesti bani care bani sunt ai nostri retineti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! si vrem sa stim unde ajung????? si ca o completare!!!!!!! vrem sa asiguram acest transport de porumbei!!!la o companie specilizata in transportarea porumbeilor e munca noastra…. pasiunea noastra….. si sa retineti toti …. bani nostri pe care transportatori de porumbei se bat….. va rog invatati un lucru simpu cine plateste comanda……………….. haideti sa asiguram acest transtort daca avem respect pentru aceste pasari…va multumesc tuturor columbofililor care iubesc acest sport si sa nu mai lasam..niste baieti destepti… sa faca bani de pe urma pasiuni noastre unindune avem putere retineti acest lucru

 2. gabi10
  29/03/2011 la 7:43 PM

  ne spune cineva unde ajung bani nosri ???? cine este cenzorul acestei asociatii ???!!!!!ajunge!!!!! sunt membru din 1988!!!!si nu am o citanta fiscala intr-o tara din uniunea europeana pentru asta trebuie sa raspunda cineva!!!!! nu credeti ca trebuie sa raspunda cineva pentru bani nostri?????????????????????????????

 3. robert
  30/03/2011 la 6:01 AM

  salut prieteni columbofili,ce parere aveti despre deschiderea unui columbodrom la craiova?

 4. gabi10
  31/03/2011 la 9:19 PM

  sunt membru columbofil din1988 dar nu pot demonstra acest lucru!?!? deoarece aceasta asociatie!?! unde am platit taxa de inscriere la fcpr!?!? taxa la chiria imobilelor unde am functionat(ne adunam)taxa inelelor matricole!?!?taxa zborurilor!?!? pe care transportatorii se bat!!! retineti!!!! taxa ptr curent unde au functionat sediile asociatiei!?!? taxa de salubritate!?!?!taxa ptr expozitii!?!?taxe ptr toate masinile si custile cumparate ????????taxe de vame!? taxe de delegati !?!?aceste chitante nu au fost niciodate eliberate fiindca a fost presedinte gelu ioan gatejescu !!!!!! acum e fiul lui si acelasi lucru nici o chitanta in ultimi ani??? vi se pare normal?????? sau noi suntem buni doar sa platim ca de restul adica de bani nostri!!!!!!!!!! si de pasiunea noastra !!! se ocupa!!!!!!!!fam Gatejescu

 5. adrian ionut
  01/04/2011 la 11:48 AM

  ce-i drept banii se duc undeva dar sa fim seriosi…pasiunea costa. daca s-ar da chitanta ar fi totul in regula sa inteleg?
  ar fi acelasi lucru doar ca s-ar da chitanta.
  e clar ca cineva trebuie sa si castige doar masinile nu merg cu aer…oricum nici noi nu suntem atat de civilizati incat sa vedem lucrurile altfel.
  daca domnu gatejescu castiga… este munca lui, dansu se zbate pentru asta.
  sa nu fim rai va rog frumos. implicati-va mai mult in organizare si lucrurile vor fi mai simple nu se vor mai cheltuii atatia bani. ganditi-va au fost si antrenamente gratis pt ca au ramas ceva bani din sezonul trecut(cel putin asa am inteles). dar nu mai acuzati ca e usor de facut asta.

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s