COMUNICAT

Asociatia Columbofila a Judetului Dolj Ioan Gelu Gatejescu aduce la cunostinta membrilor sai urmatoarele:

–         Distribuirea inelelor matricole- Transa a II a va avea loc la sediul asociatiei din str. 13 Septembrie, nr. 32 in data de 01-03- 2012, incepand cu orele 17.00.

–         Comitetul Director al Federatiei  Crescatorilor de Porumbei din Romania a hotarat in sedinta din data de 26-02-2012 ca inainte de inceperea sezonului competional 2012 fiecare membru al asociatiilor afiliate la FCPR sa primeasca o legitimatie valabila pentru perioada 2012-2019.Acesta actiune are ca scop intocmirea unei baze de date exacta cu toti membri columbofili din cadrul asociatiilor afiliate la FCPR. Astfel solicitam respectuos tuturor presedintilor filialelor asociatiei sa ia legatura cu responsabilul financiar al acesteia domnul Claudiu Fagadau ( tel. 0723165588) pentru a le fi inmanate aceste legitimatii.Costul unei legitimatii este de 10 lei, contravaloare ce va trebui sa fie achitata pana la data de 15-03-2011, ulterior aceste legitimatii fiind vizate pentru anul 2012.Mentionam ca legitimatia de membru al unei asociatii afiliate la FCPR  permite obtinerea unor facilitati in principal referitoare la participarea la manifestarile expozitionale nationale.

–         Conducerea ACJD Ioan Gelu Gatejescu solicita respectuos presedintilor filialelor 2 si 9 Calafat, 7 Poiana Mare si 11 Unirea sa comunice in mod oficial ( in scris) daca membri columbofili din cadrul acestor filiale inscrisi in anul 2012 doresc in continuare sa isi pastreze aceasta calitate. Aceste precizari sunt necesare deoarece pana la data de 10 -03-2012 va avea loc o sedinta a reprezentantilor filialelor asociatiei avand ca obiect stabilirea strategiei in organizarea sezonului competitional 2012 si in consecinta se impune cunoasterea exacta a numarului de membri care vor participa la concursurile din sezonul mentionat.Mentionam faptul ca participarea unui membru columbofil din cadrul unei asociatii afiliate la FCPR in campionatul altei asociatii/federatii ( UCPR sau FRSC)  din Romania atrage imposibilitatea revenirii in campionatul FCPR pentru un termen de trei ani.Mentinerea unei colaborari viitoare impune pastrarea unor relatii de minim respect reciproc intre conducerea asociatiei si membri sai, fapt care ne obliga sa lamurim impreuna in mod onest orice neclaritati si actiuni neprincipiale.

–         Mentionam faptul ca in sedinta Comitetului Director al FCPR din data de 26-02-2012 s-a adoptat forma definitiva a Regulamentului National Columbofil, document oficial care va fi publicat si pe siteul asociatiei noastre.

–         De asemenea in cursul anului 2012 fiecare membru al asociatiilor afiliate la FCPR va primi un carnet de sanatate pentru porumbeii proprii deoarece se impune conform legislatiei sanitar veterinare in vigoare sa poata fi exercitat un control strict asupra starii de sanatate si intretinere a fiecarei crescatori de unde se angajeaza porumbei la concursuri de catre medicii veterinari autorizati si de catre reprezentantii DSV.

Cu stima,

Conducerea ACJD IGG

Anunțuri
Categorii:Uncategorized
 1. chirita
  29/02/2012 la 9:48 PM

  Anul trecut, recordul de porumbei lansati de asociatie a fost de aproape 10.000 porumbei, sa vedem cum o sa fie anul acesta?

 2. Cristi
  07/03/2012 la 11:48 AM

  planul de zbor cand il afisati si pretul de imbarcare al porumbeilor ?

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: