Prima pagină > Uncategorized > Hotariri adoptate in sedinta din data 03.05.2012

Hotariri adoptate in sedinta din data 03.05.2012

In cadrul sedintei desfasurate in data de 03.05.2012 s-au stabilit urmatoarele:

1. Tabelele cu membrii participanti la concurs vor fi intocmite conform RNS, responsabilii de centru avind obligatia intocmirii corespunzatoare a acestora;

2. Membrii inscrisi in Asociatie incepind cu anul 2010 care nu au platit suma de 100 lei pentru dezvoltarea bazei materiale a Asociatiei (pentru custi) vor achita aceasta suma cit mai curind posibil;

3. In urma votarii s-a stabilit ca toti crescatorii care nu poseda ceasuri electronice vor constata cel putin un porumbel in ceasuri mecanice. In situatia cind acestia nu poseda ceas mecanic, acestia vor constata cel putin un porumbel intr-un ceas apartinind unui coleg de club. Este obligatoriu ca la imbarcare sa fie mentionata pe fisa de concurs seria ceasului in care se va face constatarea iar pe banda ceasului se vor trece numele crescatorilor care vor face constatari in acel ceas.

4. La centrul Craiova s-a stabilit ca responsabilul de centru sa fie d-l Vochin George iar responsabil tehnic la Filiala 1 Craiova a fost numit d-l Popescu Sorin;

5. La concursurile de fond si maraton, s-a stabilit ca pretul de vinzare al unui sticker sa fie dublu fata de valoarea de achizitie a acestuia, urmind ca suma rezultata din acest lucru sa fie folosita pentru plata membrilor comisiilor de imbarcare.

6. Comisiile de imbarcare pentru fond si maraton se vor stabili cu minim 7 zile inainte de data imbarcarii si se vor publica pe site-ul Asociatiei si afisate la locul imbarcarii.

Membrii stabiliti pentru comisie care din motive bine intemeiate nu pot fi prezenti, sunt obligati sa isi gaseasca inlocuitori si acestia vor fi comunicati responsabilului tehnic al Asociatiei.

Prezenta la comisie a membrilor stabiliti este obligatorie pe toata durata imbarcarii, caz contrar, rezultatele acestora vor fi anulate pentru etapa respectiva de concurs.

7. Responsabilul de centru va inmina bon de ordine in functie de tipul de ceas pe care il detine fiecare crescator.

8. Reprezentantii filialei 13 Segarcea au prezentat o situatie privind incasarile si cheltuielile din anii 2010-2011, situatie care nu este in concordanta cu situatia prezentata la inceputul anului cu ocazia prezentarii situatiei financiare de catre d-l presedinte Gatejescu Florin si solicita acestuia o clarificare a aspectelor prezentate.

Anunțuri
Categorii:Uncategorized
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: