Prima pagină > Uncategorized > Extras din RNS privind reclemarea si anunturile telefonice la concursurile de maraton

Extras din RNS privind reclemarea si anunturile telefonice la concursurile de maraton

Membrii care pina la aceasta data nu au adus fisa cu stickerele de la concursul de maraton NIKOPOL sunt rugati sa le transmita de urgenta responsabilului cu clasamentele (Drula Lucian -0766501813), caz contrar, in conformitate cu RNS, porumbeii acestor crescatori vor fi anulati. Deasemenea, porumbeii care au fost anuntati cu intirziere mai mare de 1 ora de la sosire nu vor fi introdusi in clasamente.

Mai jos gasiti extras din RNS privind anunturile telefonice la concursurile de fond si maraton si operatiunile de reclemare pentru concursurile de maraton

CAPITOLUL IV 3

ÎMBARCAREA PORUMBEILOR LA CONCURSURILE DE MARATON

…….

k) La sosirea porumbelului acasă, crescătorul va dezlipi stikerul de pe inel, îl va lipi în dreptul porumbelului pe fişa nr. 3 şi îl va răzui pentru a vedea codul din interior. Acel cod va fi anunţat telefonic împreună cu seria inelului, anul , ora, minutul şi secunda sosirii.

l) La desigilare crescătorul va aduce cu el fişa nr. 3 care va conţine lipite stikerele de la toţi porumbeii sosiţi.

m) Fişa nr. 3 se va ataşa fişei de desigilare şi va face parte din dosarul concursului în mod obligatoriu. Crescătorilor care nu prezintă fişa nr. 3,  care au diferenţe între codul de pe fişa nr. 3 şi cel de pe reclemare, care au  porumbei a căror serie nu corespunde cu cea de pe tabelul de control secundar,  li se anulează concursul.

n) Tabelele de reclemare se introduc într – un plic şi se trimit în teren cu dosarul concursului, unde vor fi ştampilate de către lansator. Ulterior tehnicul organizator va compara prin răzuire primii 50 – 100 de porumbei de pe toate clasamentele concursului cu anunţurile telefonice şi cu cele de pe fişa nr. 3 a crescătorului.

o) Porumbeii ale căror serii nu corespund cu seriile stikerelor vor fi anulaţi.

CAPITOLUL IX

CONSTATAREA  PORUMBEILOR

……

g) În cazul concursurilor de Fond şi Maraton este obligatorie anunţarea telefonică a sosirii primilor doi porumbei (pe crescător) în maxim o oră de la marcarea în ceas. Anunţul va fi trecut pe un tabel care  va conţine nume, prenume columbofil, asociaţia, număr inel matricol porumbel, ziua, ora, minutul marcării în ceas, iar la maraton şi seria stikerului, iar organizatorii îşi rezervă dreptul de a controla sosirile anunţate de oricare columbofil. Tabelul va fi ataşat dosarului trimis la omologator.  Neanunţarea telefonică a primilor doi porumbei sosiţi, anuntarea tardivă (peste o oră de la sosire) sau transmiterea de date incomplete conduce la anularea întregului concurs. Porumbeii sosiţi după ora 22.00 pot fi anunţaţi până cel târziu ora 06.00 a dimineţii următoare.

 

Anunțuri
Categorii:Uncategorized
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: