Prima pagină > Uncategorized > HOTARARI ADUNAREA GENERALA A ASOCIATIEI COLUMBOFILE A JUDETULUI DOLJ”IOAN GELU GATEJESCU”

HOTARARI ADUNAREA GENERALA A ASOCIATIEI COLUMBOFILE A JUDETULUI DOLJ”IOAN GELU GATEJESCU”

Adunarea Generala a A.C.D „I.G.G”, convoaca legal si statutar in sedinta ordinara ,desfasurata in data de 16.02.2016 in municipiul Craiova a adoptat urmatoarele hotarari:

1.S-a stabilit in unanimitate planul de concursuri pentru sezonul maturi si pui 2016 al A.C.D-I.G.G,urmand a fi introdus in programul de clasamente al F.N.C.P.R pana la data de 01.03.2016

2. A fost ales in functia de secretar al asociatiei dnul Moraru Catalin

3. A fost completata componenta Comisiei Judetene de Disciplina prin cooptarea dnului Tudoran Viorel (C.10 Amarasti).

4. S-a stabilit componenta delegatiei care va reprezenta asociatia la negocierea cu asociatiile din gruparile de fond,respectiv maraton /mare fond astfel:Gatajescu Alexandru Florian,Popescu Sorin, Ciuca Iulian , Rotaru Daniel,Barbu Gabriel,Marica Mihai

5. S-a stabilit ca pana la data de 15.03.2016 fiecare club columbofil din cadrul asociatiei sa transmita dnului Rotaru Daniel tabele nominale cu numarul de porumbei,respectiv crescatori care vor participa la concursuri in sezonul 2016:

– in varianta platii pe porumbel,pentru tot sezonul de maturi de la prima etapa de concurs (Titu)

– in varianta platii per porumbel la etapele de viteza si demifond separat de plata per porumbel la etapele de fond,de mare fond si maraton

6. A fost desemnat dnul Marica Mihai sa determine componenta fiecarui club existent la nivelul Municipiului Craiova in functie de distanta fiecarui membru columbofil fata de localitatile din planul de concursuri (termen de finalizare 01.03.2016)

7.S-a stabilit ca incepand cu sezonul 2016 ,fiecare membru incepator ,sa fie scutit de plata cotizatiei catre asociatie si achitarii contravalorii porumbeilor la concursuri,in limita unui numar de maxim 20 porumbei(hotarare valabila pentru persoanele care au dobandit calitatea de membru columbofil pentru prima oara in sezonul 2016).

8. Se modifica structura Adunarii Generale A.C.D  „I.G.G” prin inlocuirea domnilor Vaduva Laurentiu si Ionita Adrian cu domnii Moraru Catalin si Marica Mihai

9. S-a stabilit ca plata intocmirii clasamentelor sa fie raportat la numarul de porumbei inscrisi de fiecare crescator in caietul de evidenta porumbeilor.

10. S-a stabilit pentru Centru Craiova plata contravalorii prestatiilor comisiilor de imbarcare de catre toti crescatorii care imbarca la acest centru.

11. Crescatorii care doresc achizitionarea inelelelor Gold,il vor anunta pe dnul Rotaru Daniel referitor la numarul de inele solicitate pana la data de 15.03.2016.

12. S-a stabilit ca pana la data de 01.03.2016 sa fie postata pe site -ul asociatiei componenta fiecarui club columbofil care activeaza in cadrul acesteia

Presedinte,

Gatejescu Alexandru Florian

Anunțuri
Categorii:Uncategorized
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: