Prima pagină > Uncategorized > COMUNICAT AL PRESEDINTELUI  ASOCIATIEI  COLUMBOFILE DOLJ “IOAN GELU GATEJESCU”

COMUNICAT AL PRESEDINTELUI  ASOCIATIEI  COLUMBOFILE DOLJ “IOAN GELU GATEJESCU”

In calitate de Presedinte al asociatiei columbofile, avand in vedere atributiunile statutare, conform carora in exercitarea acestei functii pot  adopta in cazuri speciale hotarari, care vor fi validate in urmatoarea sedinta de Consiliu Director si in urma consultarilor cu membri Consiliului Director emit urmatoarea decizie

1. In anul competitional 2016- Sezonul maturi vor fi utilizate urmatoarele grile de plata a porumbeilor participanti la concursurile columbofile

– 5 lei/ porumbel pentru concursurile din categoriile Viteza si Demifond, platibili integral pana la data de 07-05-2016.Neplata in termen va conduce la eliminarea porumbeilor crescatorului respectiv, din clasamentele concursurilor anterioare acestei date si imposibilitatea participarii in continuare la concursuri indiferent de categorie.
-17 lei/porumbel pentru participarea la toate concursurile organizate de asociatie, cu exceptia concursului national HARKOV, platibili in doua transe, astfel cum a stabilit Consiliul Director la sedinta din data de 20-04-2016,
– pretul per porumbel pentru participarea la cele 9 etape de Fond , Mare fond si Marathon va fi stabilit pana la data de 10-05-2016 si comunicat cluburilor, in functie de numarul de porumbei anuntat de fiecare presedinte de club din cadrul asociatiei. Presedintele clubului isi asuma responsabilitatea anuntarii corecte a acestui numar estimativ si va intocmi un tabel semnat si stampilat cu optiunile numerice ale fiecarui crescator care va fi depus pana la data sus mentionata la domnul Rotaru Daniel.
– pretul si detaliile organizatorice pentru participarea la concursul national Harkov vor fi anuntate pana la data de 15-07-2016.
– informatiile referitoare la organizarea centrelor de imbarcare , intervalul orar al imbarcarii la fiecare centru, pornirea ceasurilor , desigilarea acestora si orice date organizatorice vor fi postate pe siteul asociatiei in urma consultarii responsabililor tehnici ai cluburilor cu responsabilul tehnic al asociatiei, domnul Rotaru Daniel.

Prezenta decizie se intemeiaza pe trei aspecte

1.    impactul negativ produs asupra majoritatii membrilor columbofili de adoptarea unei grile unice de plata la nivelul asociatiei,
2.    nerespectarea hotararii Consiliului Director de catre unii membri din cadrul cluburilor din Segarcea, care ulterior sedintei Consiliului Director au convocat la nivel local prin SMS o intalnire in data de 21-04-2016 cu membri cluburilor in scopul adoptarii unei decizii referitoare la participarea sau neparticiparea in concurs la categoriile viteza si demifond,desi cu o zi inainte se stabilise cu majoritate de voturi in mod clar participarea tuturor crescatorilor asociatiei in concurs la toate etapele indiferent de categorie, in conditiile de plata mentionate mai sus (17 lei/porumbel}.
3.    grila stabilita conduce la un efort financiar consistent care nu poate fi suportat in timp scurt de majoritatea membrilor  asociatiei. Personal desi am sustinut  aceasta modalitate de plata consider ca avem obligatia sa respectam opinia majoritatii membrilor columbofili care pentru noi trebuie sa fie mai importanta decat opinia majoritatii liderilor lor, cu mentiunea ca in calitate de colegi in Consiliul Director trebuie sa avem o atitudine corecta si solidara in rezolvarea problemelor ivite , nefiind benefice diverse sedinte ulterioare si discutii neprincipiale, in care sa ne acuzam reciproc pentru deciziile adoptate de majoritatea legala a membrilor Consiliului Director , cu care o minoritate conjuncturala nu a fost de acord. Momentan suntem cu totii in acest organism de conducere colegi si in egala masura responsabili de hotararile adoptate de  o majoritate legala.

In numele Consiliului Director va multumesc pentru intelegere si va doresc un sezon competitional cu rezultate remacabile.

PRESEDINTE
GATEJESCU ALEXANDRU FLORIAN

 

Anunțuri
Categorii:Uncategorized
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: